stan

Heej, ska in till stan för att träffa Eleonor, Sofie och Eden! Puss :)


fredagkväll

Heej, idag så va jag i skolan som jag skrev tidigare idag! Efter skolan så gick jag och Eden till odenplan och fikade på waynes och satt där coh pratade och så tills klockan halv sex haha! Efter det så åkte jag hem och nu så sitetr jag i soffan och smsar lite med Erik och så! Imorgon ska jag till stan med Eleonor, Sofie och Eden och senare på kväll så sover jag och Eleonor antagligen här hos mig. Tror inte att jag ska gör något speciellt ikväll, är typ gaalet trött så kommer inte orka träffa nån ikväll iaf, haha kommer väll antagligen somna rätt snart känns det som heheh. Neej men ska väll sätta på nån film eller nåt nu, puss :)



Tre bilder från dagen!

spring fashion




Fredag!

Heej, igår så va jag och pappa först hos mamma och hälsade på och sen åkte vi och åt på donken haha! Sen åkte vi runt och handlade, hämtade nåt på posten óch fixade lite saken, sen på kvällen så åkte jag till Erik och sov där till idag och nu så sitter jag i skolan i datasalen och har so! Men ska börja arbeta nu så bloggar senare, puss :)

image description

Det närmar sig..

..skolavslutning!


Hos Erik!

Heej, nu så sitter jag och Erik hemma hos honom och äter godis haha! Sover här ikväll men uppdaterar antagligen mer lite senare, puss :)

Skolan!

Heej, sitter i skolan nu, tiden står typ still! Puss :)


söndag

Heej, ska flytta till mamma ikväll så måste snart börja packa iordning och så eftersom jag ska åka iväg till min fotbolls match vid sex tiden ungefär! Ikväll så ska typ erik kaanske komma till mig men får se, wiho! Blöö, hat typ inget interresant att skriva om fast det hjar jag ju iförsig aldrig sååå varför skriver jag igentligen, ööö ingen aning! Shiiiet har ingenting att göra eller jo har typ hur mycket som helst som jag måste hinna med snart fast det är bara tråkiga saker så istället så har jag suttit framflr datorn i över en timme och kolla på youtube klipp, nödvändigt! Och jag som alltid klagar på att jag inte har tid att göra nåt åh herregud va jag är konstig, heeej alla ni 2 personer som kanske fortfarande läser, resten slutade väll antgalugen läsa på ungefär andra raden! Wiho jag kan brätta vad jag har gjort igår och idag! Igår så hade jag match på dagen och sen efter den så åkte jag hem och gjorde mig iordning osv och sen så åkte jag in till stan och träffade Eleonor, och idag så träffade jag johanna i hallonbergen sen åkte vi till, eeehh minns inte vad platsen hette.. Men strunt samma nu sitter jag iaf här och skriver som ni antagligen förstår! Okej nu måste jag verkligen skynda mig iväg från datorn, puss!


Random bild..
I somras på gotland med klassen!

Trött chey!

Aaah måste gå upp, match idag vid tre! Puss :)


träning

Heej, jag ska snart åka iväg till träning men måste bara byta om och packa iordning allt och sen drar jag så hinner inte riktigt skriva så mycket nu så jag gör det antagligen ikväll istället, puss!


gammal.

Right now!


Time for school!

Heej, nu så sitter jag på bussen påväg till skolan! Idag så ska typ hälften av klassen göra nåt projekt hela dagen så vi som inte ska göra det kommer typ va 10pers på lektionerna, chill! Ikväll så har jag träning på gymmet med laget också, är fett taggad för första gången på länge haha! Men ska typ gå av bussen nu så heejdå, puss :)


vintage


Måndag!

Heej, som jag skrev igår så va jag i Romme och när jag kom hem så bytte jag från mamma till pappa och sen så kom Erik hem till mig och sov till idag! Och nu så sitter jag i skolan och har so, har bara grundämnen idag, seegt! Men jaja ska försöka lyssna lite nu, puss!


Romme!

Har haft en grym dag med skolan i romme, sitter på bussen påväg hem nu! Här är några bilder från idag, puss :D


Nu

Middag med familjen!


Match!

Heej, ska snart åka iväg till min match, kuuul! Men måste fixa klart det sista nu, puss :D


today

Heej, har haft precis haft en lektion och nu sitter jag och eleonor och väntar på att nästa lektion ska börja! Woop ska va social not min fina vän nu, puss! :)


Dagen lunch!

Oh yeeeeeah!


GREY


onsdag

Heej, kom hem från skolan för en halvitmme sen! Började nio idag med nationellt prov i biologi och sen hade vi lunch sen lite lektioner och sluade sen vid fyra! Har träning på gymmet vid åtta ikväll och innan dess så ska jag nog bara va hemma och chilla, skriver senare, puss! :)

TEXT


Mot skolan!

Ska dra till skolan nu, kul att man bara har tråkiga ämnen på måndagar också, skriver sen, puss :)


helgen

Heej, igår så va Eleonor och Erik här ohc vi satt och kollade melodifestivalen och sen spelade vi spel hahah och sen vid tolv så åkte vi och skjutsade hem Eleonor och sen åkte vi hem och Erik sov här till idag och idag så har vi bara tagit det lungt! Gick en promenad till sundbyberg eftersom Erik tog tåger hem där haha! Nu så ska jag snart åka iväg till fotbollsträningen och efter den så åker jag hem igen och byter till mamma från pappa, men måste börja byta om nu, puss :)
Kärlek ♥

ikväll

Heej, har precis ätit middag med pappa och nu så sitter jag och väntar på att Eleonor ska komma hit! Senare ikväll så kanske Erik kommer hit också, awesooome! Wooop nu smsade eleonor och sa att hon är på bussen så ska gå och möta henne nu, puss! :)
Hahaha har bildprist så får väll lägga ut den här bilden på mig från när jag va liten!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget!



Saknar dig så mycket, saknar oss! Förut så va vi med varandra varje helg, pratade med varandra nästan varje dag och skapade nya minnen hela tiden! Men på senaste tiden så har vi knappt träffats nånting och kommer bara längre och längre ifrån varandra! Men jag älskar dig alldeles för mycket för att förlora dig , saknar allt! Oavsätt vad så ska du veta att jag verkligen alltid kommer att finnas här för dig Sofie! ♥

lördag

Heej, jag och Eleonor vaknade imorse vid elva ungefär tror jag och sen så har vi bara varit hemma och kollat på filmer och så! Nu har jag prcis gjort mig iordning så ska väll hitta på nåt, puss :)


Helg!

Heej, ingen bra uppdatering idag men ska bli bättre imorgon! Jag och eleonor är hemma hos mig nu, hon sover här ikväll! Kuuuul, men ska va social mot henne nu, puss :)


Godmorgon!

Heej, ska bara göra det sista iordning nu och sen drar jag till skolan! Juuste, tess har precis hjälp mig att fixa bloggen så nu funkar det att komentera osv! Men nu måste jag skynda mig lite, puss :)

Before I Die


fotboll

Heej, idag efter skolan så åkte jag hem och sen direkt till ip för att hålla träning för ett lag med 10åriga tjejer med Johanna! Haha åh så söta, vi ska antagligen börja träna det laget haha! Sen så gick jag och Johanna hem till henne och åt middag och var där ett tag och sen gick tillbaks till ip och hade träning! Nu så kom jag precis hem och ska duscha och så, skriver sen! Puss :)

Atm på musiklektionen!


Godmorgon!

Heej, nu så ska jag bara platta håret och sen åker jag till skolan! 
Puss :)

onsdagskväll

Heej, har precis fixat naglarna och nu så sitter jag och kollar på tv! Hihi jag missade top model sverige igår så ja ska nog börja kolla det nu på tv3 play! Såå vi hörs mer ikväll, puss :)
Haha man ser inte direkt på mycket pga blixten men det är den ända bilden jag har från idag :)
Jag och världens bästa Eleonor på lunchrasten hos henne!

Nu kör vi!

Heej, kom nyss hem från gymmet! Har länge planerat att fixa gelé naglar på salong men det bli aldrig av så kör på vanliga lösnaglar sålänge, puss :)


style


Tillbaks!

Heej, japp som jag skrev förut så har jag inte haft tillgång till internet men nu så är det fixat så jag kommer att börja blogga som vanligt igen! Jag kom hem från skolan för en timme sen ungefär, vi slutade fyra idag, seegt! Men jag håller på att kolla lite på att beställa hem converse nu så måste fixa klart med det, puss! :)

Studiedag!

Heej, sitter och väntar på bussen som jag ska ta in till stan för att träffa eleonor! Vi har studiedag idag, chiiiill! Vi har typ inget internet hemma så jag kommer inte kunna blogga från datorn men kommer ändå att blogga från mobilen såklart! Men ska gå på bussen nu såå heeejdå, puss :)


Söndag!

Heej, kom hem från Louise för ett tag sen och nu sitter jag och pluggar men måste börja byta om nu eftersom jag ska åka till träningen om typ tio minuter, måste skynda mig lite så hinner inte blogga mer nu, puss! :)


Godnatt!

Heej, nu så ligger vi sängen och är as trötta efter att ha dansat i timmar och flummat hur mycket som helst! Men vi ska typ kolla runt lite på datorn, prata och så! Skriver imorgon, puss :)


videoinlägg

Haha vi gjorde ett litet snabbt video inlägg eftersom vi inte orkar skriva, puuuuss!


utgång på ingång

Nu drar jag iväg, puss :)


Godmorgon!

Heej, jag vaknade för ungefär en timme sen och nu har jag precis hoppat ur duschen och ska väll snart börja göra mig iornding och senareså åker jag till Louise och sover där till imorgon, va ganska länge sen vi träffades nu så hon är grymt saknad! Jag sat igår kväll och kollade lite på min gamla blogg och hittade en maaassa bilder från sommaren, längtar verkligen till sommmaren sjukt mycket, om nån undrade liksom haha! Men ska väll börja fixa iordning allt nu, puss! :)
Två bilder på mig och Louise från i somras!

början på våren


WTF

Heej, har fårr några komentarer (ej på bloggen) om att det inte går att komentera denna blogg så jag provade själv nyss och det funkade såklart inte! Proavde även att klicka på kategorierna under inläggen och med vissa inlägg så kommer man in där man ska komentera och på vissa så försvinner bara inlägget! Sååå om nån snäll skulle kunna hjälpa mig att fixa det så skulle jag va jätte tacksam! Jag är nämligen inte så bra på att ordna sånt så snäääälla nån kan väll höra av sig om hur man fixar det, puss!

bridesmaids

Heej, nu så ska jag sätta mig och kolla på filmen bridesmaids med familjen! Har sett den förut en gång haha men Erik på bio innan vi va tillsammans hihi, men jaja ska börja kolla på den nu, puss :)

bilder

Här är några bilder från när vi åkte skidor igår!
Ååh herregud! Har inte skrattat så mycket som vi gör på bilden på lääänge!
Haha sofia ramalr och tappar stavarna så jag försöker gå upp för backen för att hämta dom
sen så tar hon av sig skidorna för att börja gå upp hon med men glider istället ner för hela 
backen och då ramlar jag av garv och får sen putta ner hennes skidor och stavar för hela 
backen och där nedanför står Johanna och håller på att dö av skratt, hahaha ååh!

Tåget

Heej, sitter på tåget påväg hem från Erik nu! Ska hem och äta middag och sen måste jag plugga, usch! Har idrotts prov första lektionen efter lovet och måste få minst stakt vg för att kunna få mvg i idrott i år igen och jag har inte ens börjat plugga, seeegt! Men det är så tråkigt att blogga från mobilen så skriver senare, puss :)


home

Heej, kom precis hem efter att ha varit med Simon! Vi gick mest runt och pratade och så, haha vi köpte köttbullar och trocadero som vi satt på skolgården och åt/drack, haha normala! Men ska iaf snart åka till Erik och sover där till imorgon! Men ska börja göra allt iordning nu och sen dra men jag skriver antagligen mer senare idag, puss :)
Bilden har inte direkt något med inlägget att göra men strunt samma!
Eleonor och jag på gotland i somras ♥

skidor

Heej, kom nyss hem från Hammarbybacken! Har varit där med Johanna och Sofia och åkt skidor haha va grymt kul, kanske lägger upp bilder sen! Men ska hoppa in i duschen nu och göra mig iornding sen drar jag ut och träffar Simon och ikväll så åker jag till Erik, puss :)

RSS 2.0