Top Model Sverige

Heej, kom hem från fotbollsräningen vid tio ungefär och nu så ska jag lägga mig i sängen och kolla på top model sverige på tv3 play eftersom jag missade det i tisdags! Puss :)

Nytt från Hollister!

Nytt linne som jag köpte idag när jag och Ida va i täby!
Bra att man har stökigt rum också.. Måste städa nu så heejdå, puss!

NITAR


Min dag!

Heej, nu så sitter jag på tunnelbanan påväg hem! Idag så åkte jag och träffade Ida vid elva på restaurangen där vi praoade i åttan och där hennes pappa nu jobbar! Vi sprang typ runt där och flummade och så och efter det så tog vi en massa bussar till Täby centrum! Haha vi hade typ ingen aning om hur man åkte men det gick bra att komma dit! När vi va där så gick vi runt i lite affärer och jag köpte linne från hollister och ida en tröja på gina! Sen så satte vi oss ner och drack smoothie och vilade ett tag och sen gick runt lite till och så! Men ska byta tunnelbana nu och orkar inte skriva nu så jag gör det senare haha, puss :)


Östergårds

Heej, nu är jag med Ida på östergårds restaurang där vi praoade i åttan! Haha ååh så kul ju. Vi ska åka till Täby centrum nu så heejdå, puss :)


Mys med älskling!

Ska kolla på film nu och tjocka oss med godis, smoothie och energi dryck! Puss :)


stan

Heej, nu så sitter jag och Erik hemma hos mig, vi kom hem från stan för ungefär en timme sen! Vi ska gå iväg och hyra film om ett tag. Men bloggar mer ikväll, puss :)

Godmorgon!

Heej, blev nyss väckt av att min storebror går runt och sjunger lejon kungen högt och falsk! Sen början har peta på mig och säga att han ska va med i programmet karatefylla och sen drar han ut! Elleer, hörde jag ens rätt? Haha får prata med honom mer när han kommer hem! Men nu ska jag iaf snart hoppa in i duschen och sen så åker jag in till stan och träffar Erik och kollar lite affärer och så! Men ska börja göra mig iordning nu, puss!

GODNATT

Ska snart gå och lägga mig, sovgott!

Träning!

Heej, kom hem från träningen för ett tag sen! Nu så ligger jag och smsar och med datan i knät! <är galet trött så kommer väll antagligen inte av uppe så sent ikväll, men orkar inte skriva mer just men kanske slänger in ett inlägg ikväll och om jag inte gör det så skriver jag imorgon, puss!
Trött tjej!

GreyBlueBlack


sportlov

Heej, jag kom hem från Erik för ungefär en halvimme sen och sen dess så har jag bara tagit det lungt! Ska iväg till fotbollsträningen på gymmet om ett litet tag så ska snart börja byta om! Den här veckan så ska jag mest vara hemma med vänner och njuta av at det är lov! Ska antagligen gå in på stan med Erik imorgon och på onsdag så nog jag och Johanna ska åka skidor över dagen och i helgen ska jag vara med Louise men något mer har jag inte bestämt! Men nu så ska jag skynda mig iväg så vi hörs senare, puss :)
Bild från New York 2011

Hos Erik

Heej, nu sitter jag ocg Erik hemma hos honom! Skriver mer när jag kommer hem istället, puss :)

love












Skolan

Heej, sitter i skolan nu! Slutar vid fyra, puss!


home

Heej, är hemma hos pappa nu! Har varit med min finaste Erik hela dagen, wiho! Ååh orkar verkligen inte ha skola imorgon men jaja, lika bra! Tänkte se om det är nåt bra på tv nu så vi höra senare, puss! :)


Lördag

Heej, sitter på bussen nu påväg från att ha varit med Sofie, Ida och Tess! Har haft sjukt kul iaf, men det är så tråkigt att blogga från mobilen så orkar inte göra den puss!


true love


godmorgon

Hejsan, japp som jag skrev igår så ska jag till skolan idag! Okej jag va typ fett taggad på att gå till skolan igår fast när väckarn ringde imorse så hade jag verkligen inte lust att gå upp men jaja! Ska iallafall skynda iväg till skolan nu, ha en bra dag!

trött tjej

Heej, ligger i sängen och lyssnar på musik och smsar! Alltså jag är så sjukt trött redan nu haha, men ska snart upp och kolla på film med familjen så jag kanske skriver senare ikväll men annars så hörs vi imorgon, puss :)


skola imorgon

Heej, va hemma från skolan idag med men imorgon ska jag till skolan för jag är sjukt trött på att ligga hemma! Jag måste nästan bra nu så imorgon bitti så borde jag faktiskt vara frisk tycker jag! Haha har aldrig tidigare faktiskt velat gå till skolan frivilligt men nu är jag fan taggad på skola, herregud det måste ha hänt nåt konstigt med min hjärna under dom här dagarna då jag va sjuk för vilken normal människa längtar igentligen till skolan haha men jaja! Och imorgon efter skolan ska jag åka till min älskling spm fyller år då hihi, men nu så ska jag göra en kopp te så heejdå, puss :)¨
random bild som jag tog i somras haha bildbrist!

valentine's day


home

Heej, jag va hemma från skolan idag eftersom jag fortfarande är sjuk! Det är bättre i huvet och halsen än va det va igår och jag hostar inte alls lika mycket längre så jag kommer väll snart bli frisk! Faaast har fårr öroninflation nu istället, usch! Stannar kanske hemma från skolan imorgon med fast får se hur jag mår imorgon men sen får jag ju faan ta och bli frisk nån gång, det är så segt att bara ligga hemma och inte göra nånting, visst skolan kanske inte är det roligaste man kan göra med det är iaf mycket roligare att va i skolan med vänner än att bara ligga hemma, och dessutom så vill jag träna! Åh lycka imorse, vaknade med världens gulligaste sms på mobilen! Men orkar inte blogga nu men vi hörs kanske senare, puss :)

iPhone skal

Wiho, mamma kom hem från Thailand inatt och hade med sig bla lite kläder, en väska och de här två iPhone skalen till mig :D


hemma från skolan

Heej, stannade hemma från skolan idag eftersom jag fortfarande är sjuk! Men har inte feber längre iaf som jag hade inatt, men har ont i huvet, halsen och kroppen! Ska lägga mig och kolla på nån film, puss :)


NAILS






































sjuk

Heej, ligger hemma sjuk just nu! Har vaknat flera gånger inatt av feber och nu så har jag jätte ont i huvet och kroppen! Så seeegt, men ska nig försöka sova ett tag nu så hejdå, puss!


lördag

Heej! Följde nyss med Eleonor till bussen eftersom hon skulle åka hem och nu så sitter jag och väntar på att Erik snart ska komma hit! Igår hade jag och Eleonor så grymt kul haha, har inte skrattat så mycket på länge faktiskt, vi satt och pratade med en massor av olika personer haha! Och idag så vaknade vi vid elva och sen så har vi bara varit hemma och tagit det lungt, kollat på film och flummat! Skriver mer senare, puss :)


Sommar 2011

hair

Så galet fina frisyrer, önskar man kunde göra detta!


















fredag

Heej, idag har det iiinte varit en bra dag kan jag tala om! Det började med att jag och Erik råkade ta varandras nycklar imorse när vi gick hem ifrån mig så jag kunde inte gå förbi hos mamma innna skolan och hämta lite saker som jag behövde under skoldagen, suck! Och sen fortsatte det med att jag kom lite sent till massa lektioner och sista lektionen när vi hade idrott så fick vi tillbaks våra idrottsprob som vi skrivit för en vecka sen och det gick väll inte heller direkt bra! Behövde få mvg på det provet för att kunna få mvg i slut betyg men det lyckades jag inte få så jag ska göra omprov om två veckor och måste verkligen plugga som en galning för det eftersom jag verlkligen satsar på mvg i idrott! Och sen så åkte jag till tc för att möta Erik och byta tillbaks nycklarna och då så går det bra att komma dit men det tog hur lång tid som helst att komma hem därifrån! Haha sen ringer Eleonor och brättar en sak som inte heller är bra fast det lät så sjukt komiskt så vi bara satt och garvade istället, hahah ååh! Men nu sitter jag och planerar lite för ikväll så jag skriver senare, puss!


Min kärlek ♥

life @ school

Heej, idag så hade vi nationella prov i svenska mellan halvnio till strax efter elva, och det gick väll helt okej hoppas jag iallafall! Sen så hade vi lunchrast och då så va jag och några till hemm hos Eleonor och sen gick vi tillbaks till skolan och hade so och spanska! Nu så sitter jag hemma och vöntar på att Erik ska komma hit, men jag skriver senare! Puss :)



vintage fashion














mot skolan

Heej, just nu så sitter jag på bussen påväg till skolan! Börjar tjugo över åtta idag och slutar klockan fyra, men vi har inte så jobbiga lektioner idag så det är skönt! Efter skolan så kommer troligtvis Erik till mig och sen ikväll så har jag träning, men nu ska jag gå av bussen så jag skriver senare, puss!


Gotland

Har ju inte lagt upp så mycket bilder än sålänge i bloggen så jag tänkte lägga upp lite bilder från när jag va med klassen på gotland i september!

















Remember


JEFFREY CAMPBELL

Love it! ♥

 
 
 
 


OM MIG

Heej, jag antar att de flesta som läser dethär nu redan känner mig men jag tänkte ändå ta och brätta lite om mig själv! Jag heter Mika och jag är 15år och bor i Stockholm, jag har tidigare haft två egna bloggar och en tillsamans med min kompis Sofie men hade lust att börja blogga själv igen! Jag kommer blogga om min vardag för det mesta och även lägga upp en massa bilder! Så fortsätt att läsa här, puss!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0