Musik!

Älskar att det är ledigt idag! Just nu sitter jag på balkongen med musik i lurarna och bara chillar, så najs! Väntar också på att Erik ska vakna eftersom vi ska träffas lite senare idag, puss! :)


Mysig fredagskväll med min älskling!

Heej, vi sitter och kollar på film och äter godis hihi, puss :D


nationella

Heej, nu så sitter jag hemma hos Erik, jag har sovmorgon idag så jag börjar vid tjugo i tio och Erik drog nyss hemifrån eftersom han började åtta! Har nästan inte bloggat nåt alls på senaste tiden men har inte haft tid eller lust! Tänkte prova att börja blogga nu varje dag igen men om jag märker att jag inte orkar så kommer jag nog att vänta lite och börja skriva igen till sommaren när man har lite mer att blogga om och mer tid är jag har nu! Men ska nog börja göra mig iodning nu och sen dra till skolan, puss :)

min kärlek


onsdag

Heej, har varit med Erikperik hela dagen :D

Utgång!

Ska möta Erik vid tunnelbanan nu, puss :)


måndag

Heej, vaknade väldigt sen idag och har bara tagit det lungt hela dagen men nu så är min fina Erik påväg hit och senare så har jag fobollsträning, men skriver senare, puss :)


At the moment!

Heej, är ute med eleonor! Woooop :)


i want summer







home

Heej, kom precis hem från Erik! Har inte bloggat på länge men har inte riktigt orkat! Men i torsdag så kom iaf Erik till mig och sov till fredag och på fredagen så va vi typ bara hemma och kollade på filmen let me in och bara tog det lungt typ och Erik sov hos mig till på lördagen också! Och på lördagen så va vi ute och spelade fotboll och så och senare så åkte vi och bowlade och sen åkte hem till honom och sov där till idag och nu så kom jag precis hem! Skriver senare, puss :)


Datasalen!

Heej, nu sitter jag i datasalen och har so! Slutar om tjugo minuter och då ska jag möte Erik vid tunnelbana och sen åker vi antagligen hem till mig, hörs sen! puss :)


Hos Sofie!

Heej, gick till skolan för att vara med dom tre sista lektionerna men dom två sista blev inställda eftersom vi behöver tid för att göra oss iordning till ikväll så jag hade bara en lektion i skolan! Nu så sitter jag Sofie och Eden hemma hos Sofie och snart ska vi gå och handla middag med Eleonor också och sen går vi tillbaka hit och äter middag och gör iordning oss och sen kommer Sofia också och senare åker vi till blå hallen! Men ska va lite social nu, puss :)

onsdag

Heej, nu funkar det att gå in på blogg.se från datan igen! Ska snart börja åka mot skolan för att ha tre lektioner och efter det så ska jag och några till hem till Sofie och a där och så innan vi åker vidare till stadshuset! Kanske inte skrev det förut men igår morse när jag vaknade så va jag jätte hes och sen blev det bara sämre och sämre över dagen så på kvällen kunde jag inte prata över huvudtaget men imorse va det lite bätter och nu så kan jag nästan prata normalt! Men ska dra nu, puss :)


Godmorgon!

Heej, tänkte precis gå in på datorn och blogga men det funkade tydligen inte att gå in på blogg.se, så skriver från mobilen istället! Är hemma sjuk idag igen men ska big gå till skolan snart ändå eftersom vi har typ bal ikväll, men orkar inte skriva på mobilen så bloggar senare när det börjar funka på datorn igen, puss :)


Hemma sjuk


söndag

Heej, hade det så gryymt kul igår med Eleonor och idag så va vi som jag tiigare skrev på bio! Efter det så åkte jag till mamma och satt där och fikade och så, och nu så kom jag hem för ett litet tag sen! Är galet trött så jag ska nog lägga mig i sängen och kolla på tv haha, puss :)
image description

Bio med bästis!

Heej, nu står vi och väntar på att Eleonors pappa ska hämta oss så ska vi på bio sen, ska se hunger games! Ha det bra, puss :)


RSS 2.0